Apasati pe imagini pentru vizualizare
Statiunea Nicolina se afla in localitatea Iasi, la altitudinea de 143 metri, fiind cunoscuta pentru factorii naturali, precum: apele minerale sulfuroase, iodurate, clorurate, sodice, bicarbonatate, hipotermale si bioclimatul excitant.
La baza de tratament Nicolina sunt tratate afectiuni reumatismale degenerative, abarticulare, afectiuni neurologice periferice, afectiuni posttraumatice, afectiuni ginecologice, afectiuni respiratorii, afectiuni otorinolaringologice, afectiuni dermatologice.
Baza dispune de instalatii pentru: bai calde cu apa minerala, impachetari calde cu namol sulfuros, irigatii vaginale cu apa minerala, aerosoli si pulverizatii, electroterapie si hidroterapie, sala de gimnastica medicala, aerohelioterapie si onctiuni cu namol.
Statiunea Nicolina este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Moldova, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Statiunea Nicolina
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Iasi
Coordonate GPS: 47.145627,27.576706
Biserica Alba se afla in cartierul Targu Cucului din Iasi si mai este cunoscuta si sub numele de Biserica Schimbarea la Fata. A fost construita in anul 1750 si este inclusa pe Lista monumentelor istor
Muzeul Teatrului din Iasi a luat fiinta in anul 1976, intr-o cladire construita de vornicul Alecsandri in 1780, adevarat monument de arhitectura.
Exponatele muzeului prezinta evolutia fenomenului tea
Catedrala Mitropolitana din Iasi este un lacas de cult ce poarta hramurile "Sfanta Paraschiva", "Intampinarea domnului" si "Sfantul Gheorghe", fiind situat pe b-dul Stefan cel Mare si Sfant, nr. 16.
Manastirea Trei Ierarhi se afla in centrul traditional al Iasului, pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, in apropiere de Palatul Culturii.
Manastirea Trei Ierarhi este unul dintre cele mai interesa
Curtea Domneasca din Iasi isi are istoria strans legata de istoria orasului si a tarii, avand o existenta lunga, din prima jumatate a secolului al XV-lea pana la sfarsitul secolului al XIX-lea.
Timp
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.