Apasati pe imagini pentru vizualizare
Camera de Comert, Industrie si Agricultura din Timisoara a fost infiintata in anul 1850. Guvernul comunist a suspendat in anul 1949 functionarea sa.
A avut mai multe sedii, inainte de ridicarea Palatului din centrul orasului. S-a remarcat in dezvoltarea industriei, a comertului de export si a specialistilor din industria orasului.
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara a fost prima camera de comert teritoriala care si-a reluat activitatea in primele luni ale anului 1990. A aparut pe baza unei necesitati de coordonare a activitatii industriale si agricole, ce a cunoscut o dezvoltare rapida in aceasta perioada.
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Banat, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Timisoara
Coordonate GPS: 45.75251,21.22557
In perioada 1723-1765, in Timisoara s-a construit cea mai mare cetate in stil Vauban din tara noastra. Avea 9 bastioane si avea un important rol de aparare in secolele XVIII-XIX.
Totusi, la inceputul
Trupa Teatrului Maghiar de Stat "Csiky Gergely" din Timisoara este o echipa tanara, entuziasta, recunoscuta pe plan profesional, care cauta constant noi modalitati de expresie artistica. Repertoriul t
Muzeul Banatului este un muzeu din Timisoara cu sediul central in Castelul Huniade. A fost infiintat in 1872, sub numele de "Soietatea de Istorie si Arheologie". Adaposteste cea mai importan
Gradina botanica din Timisoara, denumita si “Parcul Botanic” este un frumos parc dendrologic, care contine o mare varietate de specii arboricole.Indeplineste functii multiple: stiintifica, didacti
Turnul de apa din Fabric (Timisoara) a fost construit in anul 1912. Scopul sau era asigurarea continua cu apa potabila a orasului aflat in plina expansiune la inceputul secolului XX.
Fiind asezata pe
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.